Retourneren

Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet tevreden bent over het model, kleur of maat van je bestelde leesbril.
Wij doen er uiteraard alles aan om je via onze website goed te informeren. We hebben uitgebreide informatie over de diverse leesbrillen die wij verkopen op onze website. Mocht je een bestelling geplaatst hebben in onze webshop en deze niet voldoen aan de verwachting, dan kan deze natuurlijk geretourneerd worden.

Retour aanmelden

  • Meldt je retour aan via info [at] leesbrillen365.nl. Na aanmelding van je retouren ontvang je per e-mail informatie over de te volgen procedure, zoals bijvoorbeeld het verpakken en de wijze van retourneren.
  • De leesbril of leesbrillen, moeten uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van retour op het bezorgadres aan ons teruggezonden worden.
  • Het te retourneren product moet indien mogelijk nog voorzien zijn van labels en in de originele verpakking aan ons worden geretourneerd.
  • Wij maken het aankoopbedrag van de leesbril(len) binnen 3 (werk)dagen na ontvangst van naar je over (tenzij we samen iets anders hebben afgesproken, bijvoorbeeld omdat je deze wil ruilen tegen een ander model.) Wij storten het complete aankoopbedrag van de bestelling binnen 3 dagen terug op je rekening.

Retouren kun je opsturen naar:

Sydia (Leesbrillen365)
Vechtlaan 38
5691HL Son en Breugel
Nederland